Informații produs
Origine | Ethiopia |
---|---|
Regiune | Yirgacheffee |
Ferma | Solomon Worku – Gola |
Varietate | Heirloom |
Altitudine | 1850-2150 |
Procesare | Washed |
Note | Milk chocolate, red berries, floral |
Scor SCA | 85 |
Descriere
Cafea de specialitate proaspăt prăjită Ethiopia Yirgacheffee prăjită in Iași de la ferma Solomon Worku. Cafea premium varietate Heirloom cu note de ciocolata, flori si fructe roșii.
Ato Solomon Worku, proprietarul fermei Gola Solomon Worku s-a născut în Regiunea Amhara Semen Shewa în 1956. Ato Solomon a crescut în regiunea în care cafeaua era doar consumată, nu și produsă. Solomon Worku a început sa importe mașini industriale, cum ar fi mașini de decorticare și generatoare. Acolo iubirea lui fata de cafea a crescut. Și nu a durat mult pana Solomon s-a interesat de producția de cafea și afacerile privind exportul. Solomon a început cariera sa în producția de cafea în 1995. Cafea de specialitate proaspăt prăjită Ethiopia Yirgacheffe 100% arabică cu note de ciocolata, fructe roșii și flori.
Cafeaua din Etiopia este considerată cafea premium, una dintre cele mai bune din lume datorită climatului ideal, solului bogat și metodelor tradiționale de cultivare. Etiopia este locul de origine al cafelei Arabica și are o diversitate impresionantă de soiuri și profiluri de aromă. Ethiopia Yirgacheffe este una dintre cele mai apreciate și rafinate cafele din lume. Cultivată în regiunea Yirgacheffe, situată în sudul Etiopiei, această cafea este renumită pentru profilul său aromatic complex, cu note florale, citrice și o aciditate vibrantă.
Afla mai multe despre prajitoria noastră aici.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.